Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

European Facilitator Training

Train-de-Trainer

Ben je geraakt door Relational Presence®? Wil je anderen vrij en krachtig laten spreken m.b.v. Speaking Circles methodiek? Wil je bijdragen aan relatiegerichte communicatie tussen mensen in organisaties en andere contexten? In dit officiële leertraject van het Relational Presence Network leiden we je op tot gecertificeerd Facilitator van Relational Presence® en Speaking Circles®.
Het leertraject start met een intensieve vierdaagse training en wordt gevolgd door een certificeringsprogramma van 3 maanden. De spreektaal in de Europese facilitator training is Engels en Nederlands. Voor deelname is het belangrijk dat je aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet.

Download de uitgebreide beschrijving van de Europese facilitator training op de relationalpresence.eu website of voor USA versie klik hier

 

De Facilitator-trainers zijn:

In Europa: Jennet Burghard en Koos Wolcken

In San Francisco : Lee Glickstein en Doreen Hamilton

 

De kosten zijn:

Euro 2100,00 (BTW vrijgesteld via CRKBO)

 

Locatie:

In de directe omgeving van Utrecht.

 

Voorwaarden:
Na de inschrijving heeft u nog 7 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.
Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits die persoon voldoet aan alle entree voorwaarden voor deze training. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.
Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

10
DEC

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 3

12
DEC

Basisprogramma

1-daagse workshop De Essentie - Relational Presence® dec 2019

09
JAN

Basisprogramma

Poland - Warsaw 2-day Training Authentic Presenting based on Relational Presence®