Spreek authentiek en verbindend
met iedere groep...

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

European Facilitator Training

Train-de-Trainer

Ben je geraakt door Speaking Circles®? Wil je anderen vrij en krachtig laten spreken m.b.v. Speaking Circles? Wil je bijdragen aan relatiegerichte communicatie tussen mensen in organisaties en andere contexten? In dit officiële leertraject van Speaking Cicrles International leiden we je op tot gecertificeerd Facilitator van Speaking Circles®.
Het leertraject start met een intensieve vierdaagse training en wordt gevolgd door een certificeringsprogramma van 3 maanden. De spreektaal in de Europese facilitator training is Engels en Nederlands. Voor deelname is het belangrijk dat je aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet.

Download hier de uitgebreide beschrijving van de Europese facilitator training (als pdf-file) of voor USA versie klik hier

 

De Facilitator-trainers zijn:

In Europa: Jennet Burghard en Koos Wolcken

In San Francisco : Lee Glickstein en Doreen Hamilton

 

De kosten zijn:

Euro 2100,00 (Europese facilitator training) (BTW vrijgesteld via CRKBO)

 

Locatie:

In de directe omgeving van Houten.

 

Voorwaarden:
Na de inschrijving heeft u nog 7 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.
Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger, mits die persoon voldoet aan alle entree voorwaarden voor deze training. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.
Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

05
NOV

Basisprogramma

3-daagse Authentiek Presenteren met Relational Presence - najaar 2019

06
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 2

25
NOV

Train-de-Trainer

4-day Relational Presence Certification Training 2019