Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Kies voor kennismaken - eigen maken - verdiepen - overdragen

European Facilitator Training (overdragen)

Train-de-Trainer

Ben je geraakt door Relational Presence®? Wil je anderen vrij en krachtig laten spreken m.b.v. Speaking Circles methodiek? Wil je bijdragen aan relatiegerichte communicatie tussen mensen in organisaties en andere contexten? In dit officiële leertraject van het Relational Presence Network leiden we je op tot gecertificeerd Facilitator van Relational Presence® en Speaking Circles®.
Het leertraject start met een intensieve vierdaagse training en wordt gevolgd door een certificeringsprogramma van 3 maanden. De spreektaal in de Europese facilitator training is Engels en Nederlands. Voor deelname is het belangrijk dat je aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet.

Download de uitgebreide beschrijving van de facilitator training hier

klik hier om je aan te melden.

 

De Facilitator-trainers zijn:

In Europa: Jennet Burghard en Koos Wolcken

In San Francisco : Lee Glickstein en Doreen Hamilton

 

De kosten zijn:

Euro 2100,00 (BTW vrijgesteld via CRKBO)

 

Locatie:

In de directe omgeving van Utrecht.

 

Voorwaarden:

Op deze training zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Trainingsagenda

09
DEC

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence® - Kennismaken