Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Trainingen op maat

Individueel / In Company programma

Hoe effectief zijn overleggen in jouw organisatie? Waar is iedereen met zijn aandacht? Wie spreekt? Wie luistert? Wie interrumpeert? Wie herhaalt vooral? Wie haakt af?

Bewust stil staan bij 'hoe kunnen we effectiever worden met elkaar' is zinvol. Hoe halen we veel meer uit onze overleggen door systematisch Relational Presence toe te passen als manier om te luisteren en te spreken met volle aandacht én iedereen ongeveer evenredig mee te laten doen. 


In onze in-company programma's maken we al meer dan 20 jaar voor organisaties trainingen op maat. Dat kan variëren van Relational Presence als kennismakingsworkshop tot meerdaagse trainingen waar bijvoorbeeld authentiek en verbindend communiceren, samenwerken, presenteren, netwerken, teambuilding, intervisie of leiderschap centraal staat.

Neem a.u.b. contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Trainingsagenda

10
DEC

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 3

12
DEC

Basisprogramma

1-daagse workshop De Essentie - Relational Presence® dec 2019

09
JAN

Basisprogramma

Poland - Warsaw 2-day Training Authentic Presenting based on Relational Presence®