Spreek authentiek en verbindend
met iedere groep...

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Trainingen op maat

Individueel / In Company programma

Hoe aanwezig zijn leidinggevenden en medewerkers in jouw organisatie als ze in gesprek zijn met elkaar? Waar zijn ze met hun aandacht als ze luisteren naar een collega of klant … en als ze spreken? Bij hun eigen inhoud, reactie, verhaal of bij de ander? Iemands aanwezigheid spreekt meer dan de woorden die hij of zij gebruikt.
Hoe bewust zijn ze zich daarvan? Hebben ze keuze in de manier waarop ze communiceren?


In onze in-company Relational Presence® programma's maken we voor organisaties trainingen op maat. Dat kan variëren van Relational Presence als kennismakingsworkshop tot meerdaagse trainingen waar bijvoorbeeld authentiek en verbindend communiceren, NLP, presenteren, netwerken, teambuilding of leidinggeven centraal staat.
Neem a.u.b. contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Trainingsagenda

05
NOV

Basisprogramma

3-daagse Authentiek Presenteren met Relational Presence - najaar 2019

06
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 2

25
NOV

Train-de-Trainer

4-day Relational Presence Certification Training 2019