Spreek met uitstraling en
kracht voor iedere groep...

Onze Speaking Circles® programma's zijn voor iedereen die nog duidelijker, boeiender, gemakkelijker of beter wil presenteren. Van onervaren tot professioneel spreker. Speaking Circles® versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Authentiek Presenteren met Speaking Circles

Verdiepingsprogramma

In deze 3-daagse training leer je hoe je open en natuurlijk voor een groep kunt staan. Hoe je een groep aandacht kunt geven en hun aandacht kunt ontvangen. Deze 'state' leidt tot authentiek en krachtige communicatie, zowel in groepen als in een op een gesprekken. Natuurlijk is daar ook passende inhoud voor nodig. In deze training leer je hoe je overtuigende en boeiende presentaties kunt geven door maatwerk te leveren voor je publiek en gebruik te maken van de kracht van verhalen.


De Speaking Circles® benadering ligt ten grondslag aan het programma van deze training. Het is een innovatieve en natuurlijke benadering van spreken in het openbaar. De vorm is eenvoudig, veilig en zeer effectief. De focus ligt op de essentiële eerste stap van communicatie: de verbinding tussen spreker en luisteraar.

 
Deze training verzorgen we ook als maatwerktraining in-company.
Download hier de volledige beschrijving van de training.

 

Praktische informatie en/of inschrijving:
De organisatie en inschrijving voor deze training loopt via het IEP in Nijmegen.
Workshop informatie via de website: klik hier of  bel T. 024 - 323 08 37    

Trainingsagenda

17
OKT

Basisprogramma

Authentic Presenting based on the method of Speaking Circles®

06
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Speaking Circles - najaar 2018

07
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Speaking Circles - dag 2