Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Authentiek Presenteren met Relational Presence/Speaking Circles®

Verdiepingsprogramma

In deze 3-daagse training leer je hoe je open en natuurlijk voor een groep kunt staan. Hoe je een groep aandacht kunt geven en hun aandacht kunt ontvangen. Deze 'state' leidt tot authentiek en krachtige communicatie, zowel in groepen als in een op een gesprekken. Natuurlijk is daar ook passende inhoud voor nodig. In deze training leer je hoe je overtuigende en boeiende presentaties kunt geven door maatwerk te leveren voor je publiek en gebruik te maken van de kracht van verhalen.


De essentie van de Speaking Circles® benadering, Relational Presence, ligt ten grondslag aan het programma van deze training. De vorm is eenvoudig, veilig en zeer effectief. De focus ligt op 'verbinding gaat voor inhoud'. Als je niet in verbinding bent met jezelf en/of de ander, wordt de kans dat je echt gehoord wordt aanzienlijk kleiner. Hoe leg je die verbinding met jezelf en de ander tegelijkertijd? Relational Presence biedt een manier die werkt en makkelijk aan te leren is. 

 
Deze training verzorgen we ook als maatwerktraining in-company. In een twee en drie-daagse variant
Download hier de volledige beschrijving van de training.

 

Praktische informatie en/of inschrijving:
De organisatie en inschrijving voor deze training loopt via het IEP in Nijmegen.
Workshop informatie via de website: klik hier of  bel T. 024 - 323 08 37    

Trainingsagenda

10
DEC

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 3

12
DEC

Basisprogramma

1-daagse workshop De Essentie - Relational Presence® dec 2019

09
JAN

Basisprogramma

Poland - Warsaw 2-day Training Authentic Presenting based on Relational Presence®