Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Kies voor kennismaken - eigen maken - verdiepen - overdragen

2 Dagen - Relational Presence® Training (eigen maken)

Tweedaagse Training’

Relational Presence is het vermogen om volledig aanwezig te zijn in het hier-en-nu als je communiceert. In verbinding met de ander en jezelf, tegelijkertijd.

Wil je je deze vaardigheid verder eigen maken, kies dan uit de aangeboden data 2x de eendaagse training.

OF wil je Relational Presence kunnen toepassen als je spreekt in en voor groepen? Kies dan voor 1x tweedaagse training uit de aangeboden data.

Als je beide wilt, kies dan voor de 3-daagse variant (verdiepen)

 

klik hier om je in te schrijven

 

De trainers zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

750 euro voor een tweedaagse training met 2 trainers, koffie/thee/lunch, persoonlijke video-opnames en het full-colour boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten/Utrecht of nabije omgeving (adres en route informatie ontvang je na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Na de inschrijving heeft u nog 14 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.

Bij annulering binnen 14 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.

Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

30
JUN

Tweedaagse Training’

Relational Presence® Training - Eigen Maken

11
SEP

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence - Kennismaken

04
NOV

Tweedaagse Training’

Relational Presence® Training - Eigen Maken