Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Presentatie Coaching

Individueel / In Company programma

Presentatie Coaching is ideaal wanneer je hulp wilt bij de voorbereiding op een belangrijke presentatie. Bijvoorbeeld als je gevraagd bent te spreken op een congres of conferentie en je met een goed verhaal voor de dag wilt komen en het op een boeiende en overtuigende manier wilt vertellen.

In overleg bepalen we vanaf welk moment wij je ondersteunen. Misschien heb je de inhoud van je presentatie al (min of meer) af en wil je vooral leren hoe je echt contact kunt krijgen met je publiek. Mogelijk heb je vooral veel materiaal maar nog geen verhaallijn te pakken of ben je nog in de fase van brainstormen en dringt de tijd.

Wij gaan samen aan de slag met de inhoud en de vorm van je presentatie, zodat je met zelfvertrouwen een presentatie geeft die op maat is gemaakt voor je publiek.

Presentatie Coaching zal naast individuele sessies deels ook via Skype, telefoon en mail plaatsvinden.

Het kan zowel om Nederlandstalige als Engelstalige presentaties gaan.

Trainingsagenda

10
DEC

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 3

12
DEC

Basisprogramma

1-daagse workshop De Essentie - Relational Presence® dec 2019

09
JAN

Basisprogramma

Poland - Warsaw 2-day Training Authentic Presenting based on Relational Presence®