Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Kies voor kennismaken - eigen maken - verdiepen - overdragen

3 Dagen - Authentiek Presenteren met Relational Presence (verdiepen)

In deze 3-daagse training leer je hoe je open en natuurlijk voor een groep kunt staan. Hoe je een groep aandacht kunt geven en hun aandacht kunt ontvangen. Deze 'state' leidt tot authentiek en krachtige communicatie, zowel in groepen als in een op een gesprekken. Natuurlijk is daar ook passende inhoud voor nodig. In deze training leer je hoe je overtuigende en boeiende presentaties kunt geven door maatwerk te leveren voor je publiek en gebruik te maken van de kracht van verhalen.


Relational Presence, de essentie van de Speaking Circles® benadering, ligt ten grondslag aan het programma van deze training. De vorm is eenvoudig, veilig en zeer effectief. De focus ligt op 'verbinding gaat voor inhoud'. Als je niet in verbinding bent met jezelf en/of de ander, wordt de kans dat je echt gehoord wordt aanzienlijk kleiner. Hoe leg je die verbinding met jezelf en de ander tegelijkertijd? Relational Presence biedt een manier die werkt en makkelijk aan te leren is. 

 

Kies uit de beschikbare data - 1 tweedaagse en 1 eendaagse

Download hier de beschrijving van de training.

Deze training verzorgen we ook als maatwerktraining in-company.

 

klik hier om je in te schrijven

 

De trainers zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

1050 euro voor een training met 2 trainers, koffie/thee/lunch, persoonlijke video-opnames en het full-colour boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten/Utrecht of nabije omgeving (adres en route informatie ontvang je na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Na de inschrijving heeft u nog 7 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.

Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.

Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

30
JUN

Tweedaagse Training’

Relational Presence® Training - Eigen Maken

11
SEP

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence - Kennismaken

04
NOV

Tweedaagse Training’

Relational Presence® Training - Eigen Maken