Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Kies voor kennismaken - eigen maken - verdiepen - overdragen

3 Dagen - Authentiek Presenteren met Relational Presence (verdiepen)

In deze 3-daagse training leer je hoe je open en natuurlijk voor een groep kunt staan. Hoe je een groep aandacht kunt geven en hun aandacht kunt ontvangen. Deze 'state' leidt tot authentiek en krachtige communicatie, zowel in groepen als in een op een gesprekken. Natuurlijk is daar ook passende inhoud voor nodig. In deze training leer je hoe je overtuigende en boeiende presentaties kunt geven door maatwerk te leveren voor je publiek en gebruik te maken van de kracht van verhalen.


Relational Presence, de essentie van de Speaking Circles® benadering, ligt ten grondslag aan het programma van deze training. De vorm is eenvoudig, veilig en zeer effectief. De focus ligt op 'verbinding gaat voor inhoud'. Als je niet in verbinding bent met jezelf en/of de ander, wordt de kans dat je echt gehoord wordt aanzienlijk kleiner. Hoe leg je die verbinding met jezelf en de ander tegelijkertijd? Relational Presence biedt een manier die werkt en makkelijk aan te leren is. 

 

Kies uit de beschikbare data - 1 tweedaagse en 1 eendaagse

Download hier de beschrijving van de training.

Deze training verzorgen we ook als maatwerktraining in-company.

 

klik hier om mee te doen, dan ontvang je van ons een inschrijfformulier.

 

De trainers zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

1050 euro voor een training met 2 trainers, koffie/thee/lunch, persoonlijke video-opnames en het full-colour boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten/Utrecht of nabije omgeving (adres en route informatie ontvang je na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Op deze training zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Trainingsagenda

09
DEC

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence® - Kennismaken