Spreek met uitstraling en
kracht voor iedere groep...

Onze Speaking Circles® programma's zijn voor iedereen die nog duidelijker, boeiender, gemakkelijker of beter wil presenteren. Van onervaren tot professioneel spreker. Speaking Circles® versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

'De Essentie'

Basisprogramma

Deze 1-daagse Speaking Circles® workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met Speaking Circles® en voor een ieder die het opnieuw wil ervaren en verdiepen. Speaking Circles gaat over authentieke, krachtige en effectieve communicatie. De sleutel daartoe is aanwezig zijn en blijven in communicatie. In deze workshop ervaar je wat dat inhoudt en wat de effecten daarvan zijn. De oefeningen die we doen zijn bedrieglijk simpel en verrassend eenvoudig. Voorbereiden is niet nodig. Waar het om gaat is het trainen van jouw vermogen om relationeel aanwezig te zijn met steeds één iemand in de groep.

Download hier de uitgebreide beschrijving (als pdf-file)

klik hier om je in te schrijven


De facilitators (trainers) zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

265 Euro, incl lunch en DVD en het boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten (adres en route informatie ontvang je direct na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Na de inschrijving heeft u nog 7 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.

Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.

Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

17
OKT

Basisprogramma

Authentic Presenting based on the method of Speaking Circles®

06
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Speaking Circles - najaar 2018

07
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Speaking Circles - dag 2