Spreek authentiek en verbindend
met iedere groep...

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

De Essentie - Relational Presence

Basisprogramma

Deze 1-daagse Relational Presence® workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de essentie van de Speaking Circles® methodiek en voor een ieder die het opnieuw wil ervaren en verdiepen. Relational Presence gaat over authentieke, krachtige en effectieve communicatie. De sleutel daartoe is aanwezig zijn en blijven in communicatie. In deze workshop ervaar je wat dat inhoudt en wat de effecten daarvan zijn. De oefeningen die we doen zijn bedrieglijk simpel en verrassend eenvoudig. Voorbereiden is niet nodig. Waar het om gaat is het trainen van jouw vermogen om relationeel aanwezig te zijn met steeds één iemand in de groep. Presenteren is een hele bekende toepassing van Relational Presence ... en het is hoe dan ook een basis voor communicatie. Hoe makkelijk ben je voor de volle 100% aanwezig met je aandacht als je spreekt en/of luistert? 

Download hier de uitgebreide beschrijving (als pdf-file)

klik hier om je in te schrijven


De facilitators (trainers) zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

245 Euro, incl lunch, persoonlijke opnames en het boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten (adres en route informatie ontvang je direct na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Na de inschrijving heeft u nog 7 werkdagen bedenktijd. Deze bedenktijd is uitsluitend van toepassing bij inschrijvingen tot 4 weken vóór aanvang van de workshop of cursus.

Bij annulering binnen 7 dagen voorafgaand aan de workshop of op de workshopdag is het volledige cursusgeld verschuldigd. Wel kan iemand anders deelnemen als plaatsvervanger. Bij niet verschijnen op de workshop zonder afmelding is eveneens het volledige cursusgeld verschuldigd.

Bij onverhoopte annulering van de workshop wegens onvoldoende deelnemers worden betalingen per omgaande en volledig teruggestort, tenzij u voor deelname op een andere datum kiest.

Trainingsagenda

05
NOV

Basisprogramma

3-daagse Authentiek Presenteren met Relational Presence - najaar 2019

06
NOV

Basisprogramma

Authentiek Presenteren met Relational Presence - dag 2

25
NOV

Train-de-Trainer

4-day Relational Presence Certification Training 2019