Communiceer authentiek en verbindend met iedere groep

Onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die met meer authenticiteit en in verbinding wil communiceren. Het vermogen om met je volle aandacht aanwezig te zijn als je spreekt en als je luistert doet iets met jezelf én de mensen om je heen. Onze Relational Presence/Speaking Circles® programma's versterken ieders persoonlijke én professionele presentatie, waardoor je meer gemak ervaart en impact hebt. Zowel in grote als kleine groepen én in 1 op 1 gesprekken.

Kies voor kennismaken - eigen maken - verdiepen - overdragen

1 Dag - De Essentie - Relational Presence (kennismaken)

Eendaagse Training

Deze 1-daagse Relational Presence® workshop is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met de essentie van de Speaking Circles® methodiek en voor een ieder die het verder wil oefenen. Relational Presence gaat over authentieke, krachtige en effectieve communicatie. De sleutel daartoe is aanwezig zijn en blijven in communicatie. In deze workshop ervaar je wat dat inhoudt en wat de effecten daarvan zijn. De oefeningen die we doen zijn bedrieglijk simpel en verrassend eenvoudig. Voorbereiden is niet nodig. Waar het om gaat is het trainen van jouw vermogen om volledig aanwezig te zijn met steeds één iemand in de groep. Presenteren is een hele bekende toepassing van Relational Presence ... en het is hoe dan ook een basis voor communicatie. Hoe kun je voor de volle 100% aanwezig met je aandacht als je spreekt en/of luistert? Download hier de beschrijving van de training.


klik hier om mee te doen, dan sturen wij je een inschrijfformulier toe. 


De facilitators (trainers) zijn:

Jennet Burghard en Koos Wolcken

 

De kosten zijn:

400 euro, 2 trainers, koffie/thee/lunch, persoonlijke video-opnames en het full-colour boek 'Present!' (BTW vrijgesteld via CRKBO)

Locatie:

Houten/Utrecht of nabije omgeving (adres en route informatie ontvang je na inschrijving).

 

Voorwaarden:

Op deze training zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. 

Trainingsagenda

09
DEC

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence® - Kennismaken