De Cirkel is ons gezamenlijk trainingsbedrijf. Alle programma's verzorgen wij samen met veel enthousiasme en plezier. Wij zien het als onze belangrijkste taak een inspirerende, effectieve en veilige leeromgeving te creëren waarin ruimte is voor ieders leerproces.

Wie is Jennet

Jennet Burghard heeft Bestuurskunde gestudeerd en daarna vele jaren als programma-manager en consultant gewerkt. In 1998 begon zij voor zichzelf te werken als trainer en coach. In verbinding zijn met jezelf en anderen staat centraal in haar werk. Zij werkt vanuit de overtuiging dat mensen altijd weer opnieuw keuzes kunnen maken en alle hulpbronnen voor verandering in zich hebben.

"In 1999 maakte ik dankzij Koos voor het eerst kennis met de Speaking Circles® methodiek. Ik werd geraakt door de effecten ervan. In plaats van ‘optreden’ wat ik tot dan toe altijd had gedaan, ontdekte ik hoe ik op mijn gemak aanwezig kon zijn met welke groep dan ook. Een verademing. Een keuze erbij. De keuze voor authentieke communicatie bied ik anderen ook graag aan."

Wie is Koos

Koos Wolcken heeft na zijn onderzoekswerk als geograaf op de universiteit jarenlang als consultant in het bedrijfsleven gewerkt voordat hij werkzaam werd als trainer en coach. Het idee van sponsorship, het goede in mensen zien en dat ondersteunen, is een leidend principe in zijn werk met individuen en groepen.

"Ik kom zoals dat heet vanuit spreekangst. Ik wist altijd wel hoe te communiceren met een ander, maar bij meer dan 1 ander, werd ik anders. Speaking Circles verraste mij. Werd iets dat ik voor onmogelijk had gehouden, mogelijk? Jazeker, dat en meer. Ik heb van het werken met groepen mijn werk kunnen maken. Ik geniet iedere dag weer van de echtheid en kracht van mensen als ze aanwezig durven zijn op hun eigen, authentieke wijze." 

Speaking circles
Het nieuwe aanbod geeft veel keuze. Wil je kennismaken met de methodiek van Relational Prensence? Kom naar de eendaagse. Of ga je voor Eigen Maken (2 dagen),  Verdiepen (3 dagen) of Overdragen (4 dagen)?
Lees meer
Veel keuze