De kern van effectieve communicatie ligt in je relatie met de ander. Als er verbinding is, is de kans dat er naar je geluisterd wordt een stuk groter. Wat kun jij doen voor die verbinding? Echte verbinding vraagt om 'volle aandacht' en 'aanwezig zijn'. Hoe kun jij jezelf zijn, op je gemak voelen en zeggen wat je hebt te zeggen in welk overleg/presentatie dan ook ... waarbij er ook nog naar je geluisterd wordt...

Wil je vrij en onbevangen kunnen spreken in elke groep?

In contact zijn met jezelf en de anderen?

Met meer vertrouwen jezelf laten zien?

Of je nu veel of weinig ervaring hebt met spreken in groepen of je nu meer vanuit angst en onzekerheid komt of klaar bent met 'optreden', onze trainingsprogramma's zijn voor iedereen die in zijn werk met kleinere en/of grotere groepen communiceert en zichzelf wil ontwikkelen in de manier waarop hij/zij dat doet.

De basis van onze programma's wordt gevormd door Relational Presence®, een manier om in het moment met volle aandacht aanwezig te zijn en open en natuurlijk te spreken. 


Wat wil je? 

* Kennismaken (kies dan 1 dag) - 400 euro

* Eigen maken (kies dan 2 x 1 dag of 1 x 2-daagse) - 750 euro

* Verdiepen (kies dan 3 dagen - meerdere combinaties mogelijk) - 1050 euro

* Overdragen (kies voor de Facilitator Training) - 2100 euro

 

trainingsagenda

09
DEC

Eendaagse Training

De Essentie - Relational Presence® - Kennismaken

 

twitter

over de trainingen

Uitstekend, nuttig was de basis van het relationeel communiceren steeds terughalen. Hier wordt een essentie van communiceren geraakt die vaak wordt vergeten: met jezelf verbonden blijven - Willie van Boven, psychotherapeut

over de trainingen

Ik zou de training aanbevelen aan iedereen die openbaar moet spreken of commissies/vergaderingen/workshops etc. moet leiden en de behoefte voelt om dit meer vanuit zichzelf/persoonlijk te doen/neer te zetten. Het is meer dan alleen ' durven spreken', het is een hele andere benadering van jezelf en je verhaal neerzetten. 

over de trainingen

Heel leerzaam en uitdagend. Een absolute aanrader. Heeft me geleerd er te zijn zoals ik ben - Menno van der Put, secretaris

over de trainingen

Met name de interactie in de training is heel erg goed.  Wat ik extra sterk en bijzonder vind is het feit dat er 2 trainers zijn, en dan ook nog man/vrouw. Dit geeft een bijzondere sfeer en zij zorgen voor een hele veilige omgeving. 

profound change

Speaking Circles is about overcoming fear of Public Speaking and to my mind about overcoming our fear of being in the presence of other people. But after the Speaking Circles training, there was no holding any of us back, we loved being seen and heard for the unique beings that we are and felt renewed and invigorated to go out into the world and to connect fully and authentically with our fellow human beings. I can only talk from my experience but in conversation after the Speaking Circes training, we all felt a change at a very deep personal level.

Speaking circles